miercuri, 2 iunie 2010

Eftin dom'le, eftin

Daca sunteti amatori de gadget-uri diverse dar mai ales ieftine, cautati site-urile de electronice & stuff de prin tari gen Hong Kong, China, Coreea, Singapore, etc.

Cateva din cele mai vizitate sunt:
Cel mai bine aprovizionati sunt la capitolul telefoane - clone ale unor marci cunoscute. Foarte multe dintre telefoane sunt dual sim, ceea ce in ziua de azi e destul de util. Una din partile surprinzatoare si frumoase e ca la multe produse livrarea e gratuita, nu platesti transportul. Bine, e drept ca dureaza 3-4 saptamani pana ajung in Romania, dar nu-i graba, nu?

Eu mi-am luat o replica de iphone dual sim si sunt foarte multumit de cum functioneaza. Ca aspect e aproape identic cu originalul, doar ca e ceva mai gros si mai greu (dar nu-i mare diferenta). Nu are toate functiile pe care le are iphone, dar ce are e suficient pentru utilizaorul mediu. Pentru clasa business nu prea ajnge :)

Uitati-va cand aveti vreme, poate gasitti ceva ce v-ar fi de folos. Singurul pericol e ca gasesti multe chestii la preturi mici si te tenteaza sa comanzi multe... si se-aduna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu