joi, 3 iunie 2010

Inca un meci pierdut

Ne-a batut Israelul cu 2-0. Ne-a dat Ucraina 3. Si-acum... ne bate si Macedonia? Unde e Nationala cu care am crescut eu? Unde sunt fotbalistii care te faceau sa astepti cu drag fluierul de inceput? Unde e fotbalul?

Pai... nu prea mai e, pentru ca nu mai are loc. Nu mai are loc in vietile "fotbalistilor". Ca doar sunt prea ocuapti, nu? Cu baruri, discoteci, evenimente mondene, bombe sexy, aere de playboy, masini scumpe (chiar daca unii nici nu au permis de conducere), etc. Ce-i drept... e mai frumoasa viata asa. Viata de vedeta, viata mondena. Parca daca mergi la antrenament si-ti vezi de treaba, ca sa joci bine... nu-i prea palpitant.

Asa o fi, dar oare... nu le dau frigiderele pe din-afara... de cata carnita primesc de la suporteri?

Despre Razvan Lucescu nu zic nimic. Nu mi-a placut niciodata ca antrenor. Iar de cand e la nationala n-as putea spune ca a facut ceva sa-mi schimbe parerea. Prea se crede el destept si deasupra tuturor. Dar atat. Se crede. Ca de demonstrat nu demonstreaza.

Aaa... si inca ceva. If you google it, veti vedea ca a mai fost cel putin o tara care a desfiintat nationala. A indurat ce-a indurat, dupa care a zis scurt: nu jucati, ne faceti de rusine? Ok. Va desfiintam. Scurt si eficient.

Poate mai e totusi o speranta, peste cativa ani buni:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu